Bazos.sk - Inzercia, inzeráty
... bazár pre každého
Čo: PSČ (miesto): Okolie: km Cena od: - do:
Hlavná stránka > Motocykle > Štvorkolky > Inzerát č. 166743189

Štvorkolka ACCESS

- [2.7. 2024]
Zmazať/ Upraviť/ Topovať

Štvorkolka ACCESS - 1
Štvorkolka ACCESS - 2
Štvorkolka ACCESS - 3
Štvorkolka ACCESS - 4
Štvorkolka ACCESS - 5
Štvorkolka ACCESS - 6
Štvorkolka ACCESS - 7
Predám štvorkolku vhodnú pre deti.
S veľmi hravým a jednoduchým ovládaním, nízko položeným ťažiskom, automatickou prevodovkou a elektrickým štartovaním je továrňou na zábavu pre aktívne deti. Silnou stránkou je aj motor s vysokou rezervou výkonu. Ten môžete pre začiatok obmedziť, ale vďaka objemu 90ccm má DRR 100 potenciál pre ďalší rozvoj mladého pilota, takže ho ani po čase neprestane baviť tak ako slabšie modely. Premyslené konštrukcie, silný motor a ľahká ovládateľnosť ideálny nástroj pre mladých vodičov.

Motor
Malý piloti si okamžite zamilujú tento živý dvojtaktný motor s dostatkom výkonu pre celodenné vyčíňania. Automatické mazanie samočinne upravuje optimálny dávkovací pomer oleja, takže odpadajú starosti s prípravou mixu. Jednoduchý a spoľahlivý vzduchom chladený motor má nízke nároky na údržbu a dostatok výkonu. Ten možno pre začiatok obmedziť, ale po otvorení dieťa s prekvapením objavia pravý potenciál tejto štvorkolky.

Podvozok
Väčšina detských štvorkoliek je dobrá len na učenie základov, ale tým ich možnosti končia - ako sa vaše dieťa zrýchľuje, stávajú sa nebezpečnými. Access DRR 100 však má v zásobe stále nové a nové schopnosti, vďaka ktorým sa vaše dieťa učí a zdokonaľuje neustále. Je širší a stabilnejší, a umožňuje bezpečné prechádzanie zákrut bez nebezpečenstva prevrátenia. Kvalitné pruženie nevyrazí dieťaťu riadidlá z rúk a vykúzli mu úsmevy na tvári.

Pohon
Automatická prevodovka umožňuje dieťaťu plne sa sústrediť len na jazdu, bez toho, aby muselo rozptyľovať svoju pozornosť radením. Ďalšou výhodou tejto automatickej prevodovky je, že záťah motora pri akcelerácii je úplne plynulý a bez akéhokoľvek prerušenia hnacej sily pri preraďovaní. Zadné kolesá sú poháňané reťazou, ktorá je v miestach, kde by s ním dieťa mohlo prísť do kontaktu, bezpečne zakrytá! Pohon je vybavený prevodovkou H/R.

Predné a zadné odpruženie
Kvalitné pružiace a tlmiace jednotky, vzadu s progresívnou pružinou, sú päťpolohovo nastaviteľné v závislosti na profile a náročnosti trate, na rýchlosti jazdy a výkonnosti dieťaťa. Dlhé zdvihy perovania a optimálne zladené tlmiče tlmia všetky terénne nerovnosti, jazda je maximálne príjemná a bezpečná. Plne nezávislé zavesenie predných kolies v dvojitých lichobežníkových ramenách umožňuje dokonalú trakciu kolies a tým optimálnu ovládateľnosť v zákrutách.

Brzdový systém
Brzdový systém vzadu s kotúčovou a vpredu s bubnovými brzdami je dostatočne dimenzovaný a ľahko ovládateľný pomocou ručných páčok na riadidlách. Nožné nášľapy tak zostávajú voľné a bez prekážok, čím je minimalizovaná možnosť skĺznutia detskej nohy a umožnený bezpečný pohyb pri jazde.

Závodné sedlo
Nekompromisný prístup sa premieta aj do konštrukcie sedla. To svojím tvarom umožňuje jednoduché prenášanie váhy a poskytuje vynikajúcu oporu pri jazde. Zároveň je dostatočne pohodlné, takže na ňom dieťa s úsmevom môže stráviť celý deň. Mysleli sme aj na protišmykový poťah pre bezpečnú jazdu počas mokr

Meno:

Štvorkolka ACCESS DRR

Telefón:

090... zobraz číslo

Lokalita:Mapa974 01 Banská Bystrica

Videlo:

117 ľudí

Cena:

1 290 €
Užívateľ
Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa
ObľúbenéPridať do obľúbených
SpamOznačiť zlý inzerát
Chybná kategóraOznačiť chybnú kategóriu inzerátu
VytlačiťVytlačiť inzerát
FacebookZdieľajte na Facebooku
MailOdporučiť kamarátovi
PodobnéVyhľadať podobné inzeráty

Kontaktovať inzerenta e-mailom

Kontaktovať e-mailom môže iba overený užívateľ.
Overenie je zadarmo.

Vaše telefónne číslo *





Podobné inzeráty
Predám Access 100 Drr Predám Access 100 Drr - [22.6. 2024]
Predám Access 100 Drr.Rok výroby 2020.Nastavitelný zadný tlmič po repase.Spojka Malossi,lepší variátor.Motor po kompletnej generalke je na tom 13 hodín najazdených.Zadná oska po generálke.Štvorkolka je v dobrom stave +diely,gumy s diskami + dohodou


2 000 €
Nitra
951 05
222 x
Označiť zlý inzerát Chybnú kategóriu Ohodnotiť užívateľa Zmazať/Upraviť/Topovať
Detská štvorkolka 100ccm automat Detská štvorkolka 100ccm automat - [19.5. 2024]
Mám na predaj kvalitnú detskú štvorkolku značky Access obsah 100 2 takt štvorkolka má elektrické aj manuálne štartovanie veľmi živá a silná kľudne odvezie aj 120kg chlapa veľmi dobre ovládateľná široká zachovalá momentálne bez investície len sadnúť a jazdiť . Stav ako na foto dlhšie nevyužívaná syna ...


1 000 €
Dolný Kubín
026 01
599 x
Označiť zlý inzerát Chybnú kategóriu Ohodnotiť užívateľa Zmazať/Upraviť/Topovať
Stvorkolka Stvorkolka - [9.5. 2024]
Predám stvorkolku. Access tomahawk 300.Robená go motora a prevodovky. Všetko viem vydokladovat. Ide krásne ale nemám čas sa na nej voziť . Pre vyhľadávanie. Atv, Honda, hammer.


2 350 €
Čadca
023 51
1251 x
Označiť zlý inzerát Chybnú kategóriu Ohodnotiť užívateľa Zmazať/Upraviť/Topovať


©2024 Bazoš - Inzercia, bazár Štvorkolky
Pomoc, Otázky, Hodnotenie, Kontakt, Reklama, Podmienky, Ochrana údajov, RSS,

Inzeráty Motocykle celkom: 35371, za 24 hodín: 1673

Mapa kategórií, Najvyhľadávanejšie výrazy
Krajiny: Slovensko, Česká republika, Poľsko, Rakúsko